Yeni 'Motto' tasarımı ödül getirdi!

Yeni tasarımlar ödül getirdi

Marka mobilya bayilik, Yatak Odası, Yemek Odası, Genç Odası, Kanepe, Oturma Grubu çeşitleri Tasarımlarını profesyoneller ve girişimcilerle buluşturan şirket, fuarda sergilediği yeni tasarımları ile dikkat çekti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İSMOB 2015) yatırımcıların ilgisini çeken markalardan Alfemo, fuarın ilk iki gününde yurtiçinde ve yurtdışında yeni bayilik anlaşmaları imzaladı.

İSMOB 2015’te düzenlenen tasarım yarışmasında oturma grubu ve aksesuar kategorilerinde birincilik ödülü alan Alfemo, iki kategoride yeni ‘Motto’ tasarımı ile ödüle layık görüldü.

İSMOB 2015’e çocuk ve genç mobilyasında ‘Kids&Teens’, yatakta ‘Yatak Merkezi’, yeni tasarımlarıyla yurtiçinden ve yurtdışından gelen girişimci adaylarının ilgisi ile karşılaşan Alfemo, başta Ortadoğu pazarı olmak üzere yeni bayilik anlaşmalarına imza attı.

Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, çocuk ve genç mobilya markası Kids&Teens’in de 10 ülkede 20 mağazası bulunduğunu söyledi.

Alfemo tarzında yaşamın ipuçlarını görmek için, 27 Ocak-1 Şubat arası İstanbul Mobilya Fuarı'da Hall:2 Stand B200'de sizleri bekliyoruz


Mobilyada modayı belirleyen, fonksiyonel, estetik, kaliteli, şık ve ayrıcalıklı tasarımlarını doğru fiyat politikasıyla birleştiren Alfemo, hızlı ve zamanında hizmet anlayışıyla üretiyor.

İzmir Torbalı’da 60.000 metrekaresi kapalı toplam 200.000 metrekare alanda yatak odası, yemek odası, çocuk odası, genç odası, oturma odası ve yatak-baza ürün gruplarıyla geniş bir yelpazede üretim yapan Alfemo, bir evin ihtiyacı olan tüm mobilya ve aksesuarları tüketicinin beğenisine sunuyor.

Dünya standartlarındaki üretimini tamamen otomasyona dayalı, SAP sistemine entegre edilmiş modern tekniklerle üreten ve çevre kirliliğine duyarlı makinelerle gerçekleştiren Alfemo, GS Sertifikası, ISO9001-14001 Kalite Sertifikaları ve Turquality ile üretim standartlarını ulusal ve uluslararası kalite platformlarında da tescilliyor. Made in Alfemo Devamını oku..

Marka: "Yeni 'Motto' tasarımı ödül getirdi!"

Yorum Gönder